Kisvakond Baba-Mama Klub

Hamarosan újra indul! 🙂

A Kisvakond baba-mama klub a Mosolygós Gyermekekért Alapítvány és a TJ ESZI Család és Gyermekjóléti Központ közös szervezésében valósul meg.
A klub célja a kismamákban tudatosítani, hogy mennyire gyönyörű, de felelősségteljes hivatás anyának lenni, és teret biztosítani az anyukáknak, apukáknak, hogy egymással tapasztalatot – és információt cseréljenek, a gyerekneveléssel kapcsolatos dilemmáikat megbeszélhessék. A gyermekek szocializációjának egyik első helyszíneként segíti a babákat a majdani bölcsődei és óvodai zökkenőmentes beszokáshoz
A klubvezetők a kötetlen beszélgetéseken túl, éves tematika alapján színes programokkal is várják a klub látogatóit, mint a pszichológiai, védőnői, óvodavezetői, munkaerő-piaci tanácsadás meghívott szakemberek által, valamint kreatív foglalkozás, ringató foglalkozások, de van lehetőség egymás között kinőtt ruhákat, már nem használt játékokat cseréjére is egymás között.
A klub minden héten, kedden, 9:30-11:30 között, tiszta, nyugodt és barátságos környezetben várja a résztvevőket, a kisgyermekek számára számtalan a életkoruknak megfelelő fejlesztő játékokkal, és berendezési tárgyakkal. A részvétel ingyenes.

Klubvezetők: Huszárné Lovász Mária és Mészáros Mária

Helyszín: 2800 Tatabánya, Platán tér 10. Család és Gyermekjóléti Központ

Bővebb információ: 06-34-512-895 telefonszámon